Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

OFERTES

TOLOSA - BARCELONA - Ofertes d’autobús

Ara viatjar des de Tolosa a Barcelona (Sants) o de Tolosa a Barcelona (Nord) es lo mes còmode i econòmic en els autobusos de Vibasa, dotats amb el mes segur i modern dels equipaments. 

Descansa durant el trajecte en els seients Confort Plus, connecta el teu dispositiu electrònic al endoll individual disponible a cada butaca, gaudeix de connexió Wi-Fi gratuïta, del servei de lavabos WC i en definitiva, d'un viatge veritablement agradable.

Ja pots comprar el teu bitllet d'anada Tolosa - Barcelona per 26,90€ mostrant el teu Carnet Jove o un d'anada i tornada amb un 20% de descompte en la tornada per 56,90€.

Recorda que amb Vibasa tambe pots realitzar el trajecte en sentit oposat: Barcelona (Sants) - Tolosa o be Barcelona (Nord) - Tolosa o viatjar a Barcelona des de altres ciutats com Vigo, Pontevedra, Ourense, Pamplona, Salamanca o Benavente.

Barcelona