Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

OFERTES

BARCELONA - TUDELA - Ofertes d’autobús

Viatjar de Barcelona (Sants) a Tudela o Barcelona (Nord) a Tudela amb autobús amb Monbus et resultarà econòmic i veritablement còmode.

Als nostres autocars de categoria Maximun podràs gaudir durant el viatge de seients Confort Plus, lavabos WC, Wi-Fi gratuït a bord i endolls individuals a cada seient, el que et permetrà pujar els teus dispositius electrònics a punt en tot moment.

Compra un bitllet d'anada per a la ruta Barcelona - Tudela des de només 18,15€ amb el teu Carnet Jove. També podràs gaudir d'un 20% de descompte en la compra d'un bitllet d'anada i tornada per només 38,45€.

Recorda que amb Monbus també pots fer el viatge en sentit invers (Tudela - Barcelona (Sants)Tudela - Barcelona (Nord)) o viatjar a Tudela des de localitats com SalouTarragona o Lleida.

Tudela