Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

OFERTES

BARCELONA - VERÍN

Amb Vibasa viatjar en els nostres autocars de categoría Maximun de Barcelona (Sants) a Verín o de Barcelona (Nord) a Verín et resultará barat i comodísim, gracies al WI-FI gratis a bord del vehicle, seients Confort Plus, lavabos WC, endolls en cada seient...

Verín és una de les localitats d'Espanya on els carnestoltes es viuen amb més intensitat. El "Entroido de Verín" ha estat declarat Festa d'Interès Turístic Nacional, degut en gran mesura a la perfecta integració de tradició i modernitat durant tota la celebració. Es mantenen els antics costums com el "Domingo Corredoiro", moment en què els Cigarrones fan la seva aparició. Aquests són la figura i vestimenta típica dels carnestoltes de Verín i conviuen aquests dies amb les disfresses més avantguardistes i innovadors de la temporada.

No oblidis que amb Vibasa també pots realitzar el viatje en sentit invers (Verín - Barcelona (Sants) o Verín - Barcelona (Nord)) o viajar a Verín des de ciutats com San Sebastián, Irún o Vitoria, entre altres localitats espanyoles.

Verín