Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

OFERTES

SANT SEBASTIÀ - SALOU - Ofertes d’autobús

Viatja de Sant Sebastià a Salou amb autobús amb Monbus còmodament i al millor preu, gràcies al nostre servei directe i sense transbord. Beneficia't d'un descompte del 50% en el Bono 10! 10 viatges d'anada o tornada que pots realitzar al llarg de tot l'any per només 11,33€ cadascun. Màxim confort al mínim preu.

Monbus t'apropa el sol i les millors platges de la Costa Daurada. L'ambient festiu que es viu tot l'estiu, les seves quatre meravelloses platges (Platja Llarga, Platja dels Capellans, Platja de Ponent i Platja Llevant) i les seves nombroses cales (Cala Font, Cala Penya Tallada, Cala Llenguadets, Cala Vinya i Cala Crancs) han fet de Salou la destinació de vacances predilecte per a moltes famílies.

Viatja de la forma més barata, còmoda i segura gràcies a la moderna flota de Monbus equipada amb les més altes prestacions en seguretat i confort, Wi-Fi gratuïta i endolls de corrent / USB a cada seient, entre d'altres. A més, en els nous vehicles disposes d'accés al contingut multimèdia gratuït (música, sèries, pel·lícules ...) a les pantalles tàctils individuals ubicades a les places davanteres, així com per als teus dispositius (smartphones, tauletes i ordinadors) en places del darrere.

Recorda que amb Vibasa també pots fer la ruta en sentit invers (Salou - Sant Sebastià) o viatjar a Salou des de molts llocs, entre ells Irun, Pamplona o Tudela.

Salou