Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

OFERTES

Fogueres de Sant Joan (A Coruña)

Cada 20 de juny es col·loca la Foguera de Sant Joan a Riazor, convertida en un monument de cartró pedra per ser cremat a la matinada del 23 al 24. Aquesta es viu amb especial intensitat a la ciutat de A Coruña, que surt a celebrar la nit més màgica de tot l'any a les platges de Riazor i Orzán.

Fogueres i "sardiñadas" comunals arreu il·luminen la "Noite Meiga" corunyesa. Ritus, tradicions, creences i supersticions es barregen en aquesta nit on el realment important és reunir-se al voltant del foc per espantar els mals esperits amb el "conxuro" de la "queimada".

Sense cap dubte aquesta és una cita que no et pots perdre. Consulta en aquesta web les parades disponibles amb destinació a la ciutat de La Coruña i compra el teu bitllet d'autobús, contracta un servei discrecional amb conductor  o lloga un vehicle i organitza el viatge al teu gust. Monbus t'ho posa fàcil. La nit corunyesa més especial t'està esperant.

Playa Riazor