Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

OFERTES

Carnestoltes de Verín (Ourense)

Aquest municipi d’Ourense celebra, del 1 al 13 de febrer, l’“Entroido de Verín”, declarada Festa d'Interès Turístic Nacional.

Durant aquests dies, des de fa molts anys, es pretén plasmar en to satíric els esdeveniments transcorreguts al llarg de l'any. Els carrers de la vila s'omplen de màscares, desfilades de carrosses i comparses, perquè gaudeixin habitants i turistes. Destaca especialment el Cigarrón, personatge típic que anuncia el començament de les festes i es dedica a perseguir a tot aquell que es creui en el seu camí per colpejar-lo amb un fuet.

Cada dia té lloc un gran aconteixement, des del Xoves de Compadres (noite de homes) o el Xoves de Comadres (noite de mulleres) al Diumenge Corredoiro, moment en que surten per primera vegada els Cigarrones, o el Dilluns Fareleiro, en el que tothom qui passi pel poble es veu inmers en una batalla de fariña (farina) pel qual se li dóna el sobrenom de fareleiro.

Si estàs decidit a gaudir d’un dels carnestoltes més singulars de la nostra geografia, no faltis a la cita amb l’Entroido de Verín.

Pots viatjar a Verín des de diversos punts de la geografia espanyola com Bilbao, Sant Sebastià o Barcelona, entre altres.

Monbus t’apropa a un carnestoltes diferent! Compra en monbus.es

Verín (Ourense)