Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

OFERTES

Camí del Nord (Irún) - Camí de Santiago

El Camí del Nord està profundament lligat al mar Cantàbric i uneix Santiago de Compostel·la amb importants poblacions espanyoles com Sant Sebastià, Bilbao, Santander i Gijón. Encara que tècnicament El Camí del Nord parteix del Pont de Santiago a Hendaia (lloc fronterer amb França), és a Irun on tradicionalment dóna començament per a molts pelegrins. També conegut com a Camí Cantàbric o Camí Alt, el Camí del Nord es considera una prolongació del Camí de Soulac o del Litoral Aquità a França, que travessa la Costa de la Platafins a connectar amb Irun.

A Astúries, el Camí del Nord es divideix en dues rutes diferents. Els pelegrins poden triar entre continuar cap a Oviedo per incorporar-se al Camí Primitiu, que suposa la ruta més antiga de totes, o continuar per la costa fins Ribadeo per abandonar el litoral i continuar per localitats gallegues com Mondoñedo, Villalba o Sobrado dos Monxes. Ambós itineraris tornen a unir-se al municipi de Arzúa, a La Corunya.

El Camí del Nord es realitza des d'Irun al llarg de 800 km. que es divideixen tradicionalment en 32 etapes (a peu) en què podràs gaudir de paratges naturals muntanyosos i marítims més bells i de l'hospitalitat de la seva gent.

Com arribar a Irun? Consulta totes les connexions d'autobús amb Irun des de Barcelona​​Lleida, ​​Salou o Tarragona entre d'altres.

Com tornar des de Santiago de Compostel·la
Per a la tornada a casa, Monbus ofereix serveis de transport amb autobús a les principals ciutats gallegues com Vigo , La Corunya, PontevedraOurenseFerrol Lugo així com connexions amb els aeroports de Vigo, Santiago i la Corunya. A més, podràs viatjar amb autobús cap a les principals ciutats del nord peninsular com Barcelona, Bilbao, Sant Sebastià, Pamplona i Irun entre d'altres des de Vigo, perquè tornis de la forma més segura, còmoda i econòmica.

Totes aquestes rutes disposen de venda anticipada a la nostra web perquè puguis planificar bé la teva escapada.

Llocs més top 

Compartim amb tu els llocs i racons imprescindibles que haurien d'estar al teu itinerari quan facis el Camí del Nord: 

  • Ribadeo: les seves cases blanques indianes i la Platja de les Catedrals són una cosa única.

  • Lourenzá: el Monestir de San Salvador i el Pazo de de Tovar mereixen una parada al camí.

  • MondoñedoUna vila plena d'història, la seva Catedral i el pastís, fonamentals a parts iguals!

  • Vilalba: història pels carrers, aigües termals, Cruceiros i el Formatge de Sant Simó que no pots deixar sense tastar.

  • Sobrado dos Monxes: la seva llacuna i el seu espectacular monestir et conqueriran.

  • Arzúa: el formatge d'Arzúa et donarà aquesta darrera empenta per acabar!