Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

OFERTES

San Fermín (Pamplona)

Cada vegada falta menys per a la festa espanyola per excel·lència, la més internacional, salvatge i multitudinària. Segur que ja somieu amb escoltar el mític chupinazo, tret de sortida a 9 dies de festa sense igual. Segur que ja pots sentir el balanceig, la calor i l'alegria que transmet la marea humana que tenyeix de blanc i vermell la Plaça Consistorial.

La celebració comença el seu camí en l'Edat Mitjana i la seva fama mundial en part es deu al gran Ernest Hemingway, gran valedor de l'esdeveniment més enllà de les nostres fronteres. És una festa que es viu plenament pels carrers, entre música, alegria, conya, begudes espirituoses, xarangues, penyes, tancaments i molt gresca.

Tot comença a les 12.00 h el dia 6 de juliol amb l'estrèpit que produeix el famós “chupinazo”. L'explosió d'aquest coet artesanal fa esclatar d'alegria la gentada i és llavors quan es col·loquen per fi el mocador vermell al coll, al crit de "Viva Sant Fermín! ¡Gora San Fermín!" Comença el descontrol...

Un altre dels actes centrals dels Sanfermines són els arxiconeguts “encierros”, que consisteixen en conduir a la manada de braus i esquellers des dels corrals de Santo Domingo fins a la plaça. La tensió, l'emoció, aquesta sensació de perill i els nervis són palpables en els minuts previs al fet que els braus comencin la seva carrera entre els corredors al llarg del quilòmetre escàs durant el recorregut. És tradició que els mossos pamplonesos invoquin al Sant just abans del començament, amb un cant que repeteixen fins a en tres ocasions per demanar la seva protecció durant el recorregut, moment certament colpidor.

El famós riau riau és un altre important episodi d'aquesta festa. L'aglomeració de cantants d'aquesta xaranga fa que una distància inferior a mig quilòmetre tarda a ser recorreguda diverses hores.

La cavalleria (zaldikos), els gegants i capgrossos (kikilis), els focs artificials, la sortida de les penyes, el concert de la coral de la càmera de Pamplona, la processó del sant, les curses taurines i moltes altres activitats completen l'oferta d'aquesta celebració, ja de proporcions èpiques.

La tristesa s'apoderarà dels vostres cors quan escolteu el "Pobre de mi" posarà fi a aquesta edició. Tocarà esperar al “chupinazo” de l'any següent. Però no tot anaven a ser males notícies, ja que podràs passar el teu viatge de retorn descansant tranquil·lament, ja que Monbus s'encarrega del viatge per tu.

A Pamplona hemos de ir!... amb Monbus aniràs de forma fàcil, segura, còmoda i econòmica. Et portem a Pamplona en autocar de línia regular des de Barcelona (Sants) o Barcelona (Nord), des de TarragonaSalou o Lleida. Hi ha moltes altres combinacions. Descobreix totes les nostres rutes amb destinació a Pamplona. Potser prefereixis viatjar al teu aire amb la colla d' amics i contractar un servei discrecional a mida o llogar un cotxe.

Organitza el teu viatge en monbus.es.
 

Pamplona