Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Amb Monbus, directe al “San Fermín” 2016

A pocs dies per començar el “San Fermín”, Pamplona ultima els preparatius per acollir a miles de persones àvides de disfrutar dels 9 dies que dura una de les festes més populars del món i l’esdeveniment de l’estiu  a Espanya per excel.lència.

Com és habitual, Monbus facilitarà el trasllat dels passatgers a través de les seves línies regulares amb destí a la capital navarra, oferint un servei directe mitjançant  autobusos d’una moderna flota de Monbus, equipats amb cómodas y amplies butaques Confort Plus, aseos WC, Wi-Fi gratis, endolls de corrient i USB a cada seient, servei Wi-Fi gratuït, il.luminació individual, accés i espai reservat per PMR, així com tecnologia punta en seguretat.

Així, les línies de llarg recorregut es reforçarant desde els orígens com  Barcelona NordBarcelona SantsSalouTarragona i Lleida, agilitzant d’aquesta manera l’arribada dels viatgers.

A més de les línies regulars, l’empresa completa la seva oferta amb el servei de lloguer de  vehicles amb conductor i sense conductor.