Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus activa el servei directe a Salou

Com és habitual en cada temporada estival, Vibasa, empresa pertanyent a Monbus, ofereix un servei sense transbordaments  des de les comunitats de La Rioja i País Basc.

Així, des de l’1 de juny fins el 30 de setembre, Salou quedarà connectat de forma directa amb les següents ciutats :

Irún - Sant Sebastià - Andoain - Pamplona - Tudela - Lleida - Tarragona- Salou i Logronyo - Tudela - Lleida - Tarragona - Salou

Així mateix, durant aquest període, la freqüència de les expedicions es veurà ampliada de forma que la línia Irun - Salou - Irun, circularà tots els dies de la setmana en ambdós sentits, sent la sortida a les 06:45h des de la ciutat basca i el retorn a les 15:40h des de la ciutat catalana. Al seu torn, l’expedició Logronyo - Salou - Logronyo partirà tots els dimarts i dissabtes dels mesos estivals des de la capital de La Rioja a les 07:45h i tornarà a les 15:30h des de la citada localitat costanera.

A l’igual que en qualsevol ruta de llarg recorregut, els usuaris d’aquests serveis, podran gaudir d’un còmode viatge als autobusos de la moderna flota de Monbus, equipats amb l’última tecnologia pel que fa a seguretat i confort: cinturons de seguretat, àmplies butaques, lavabos, Wi-Fi gratis, endolls individuals.

Monbus completa la seva oferta de serveis de línia regular, a més del seu servei de lloguer de vehicles amb conductor i sense conductor.