Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Els alumnes del Col·legi Galén visiten Monbus

Els alumnes d’Educació Infantil del Centre Educatiu Galén de Lugo van realitzar una visita a les instal·lacions de l’empresa de transports Monbus. Un autobús del servei discrecional els va recollir al col·legi per a portar-los fins a les instal-lacions al Poligon d’A Louzaneta.

Només arribar, van ser rebuts pel President de Monbus, Raúl López, qui els va convidar a la Sala de Juntes per a oferir-los un piscolabis i parlar-los de la importància de l’ús del transport públic per a, a continuació, respondre a totes les seves preguntes.

Una vegada visitat el complex d’oficines, els petits van rebre acreditacions individuals per a poder accedir al taller. Un cop allà, van rebre explicacions sobre les diferents activitats que s’hi realitzen, podent pujar-se als moderns autobusos de recent adquisició, els Setra model ComfortClass 519HD.

Gràcies als professionals de l’empresa, els alumnes van poder conèixer de primerà mà els avenços i millores tecnològiques amb  que vénen equipats, especialment en matèria de seguretat:  assistent de frenada d’emergència,  assistent de carril, sistema de detecció de cansament del conductor, cinturons de seguretat de tres punts i ancoratges isofix.

Els nens del Galén també van rebre unes primeres nocions sobre la importància del respecte mediambiental i la sostenibilitat, descrivint alguns dels components dels autobusos moderns en aquesta matèria, com els motors Euro VI  o la tecnologia BlueTec i tempomat PPC que permeten optimitzar el consum de combustible i reduir les emissions de gasos nocius a l’ambient.

Per últim,  els joves visitants van poder comprovar la comoditat dels autobusos moderns  gràcies a les seves butaques reclinables amb desplaçament lateral, il·luminació LED, nevera, lavabos, endolls de corrent i USB, connexió Wi-Fi gratuïta…

Com a colofó a la visita, també van tenir ocasió de veure dos autobusos clàssics, un dels anys 20 i un Mercedes dels anys 50.

Per tant, gràcies a aquesta activitat extraescolar els nens i nenes del Col·legi Galén van poder fer una primera aproximació a l’operativa diària duta a terme als tallers d’una empresa de transport de viatgers i poder així ampliar els seus coneixements d’una forma amena i divertida.