Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus celebra 100 anys d’Hispano Igualadina

Hispano Igualadina, empresa adherida a Monbus des de l’any 2009, compleix 100 anys d’història en el sector del transport de viatgers des de que la va fundar, allà per l’any 1916, Josep Queralt Martí.

Des de llavors,  la companyia, que deu el seu nom a l’associació que en aquell temps tenia la famosa marca de vehicles Hispano - Suiza i la localitat que la va veure néixer, Igualada, ha anat incrementant la seva àrea d’influència a l’adquirir concessions pel transport de viatgers entre diverses localitats de Catalunya (Tarragona, Martorell, Vilafranca del Penedès…).  Així fins a arribar a l’any 2009, data en què La Hispano Igualadina passa a formar part de Monbus, prestant en l’actualitat serveis de transport urbà (Abrera, Esparreguera i Vilafranca del Penedès) i transport metropolità a Barcelona i Tarragona.

Per tant, La Hispano Igualadina, sota el paraigües de Monbus, és un reflex fidel dels valors i objectius que mouen el grup, els quals parteixen d’una dilatada experiència en el sector i es concreten en matèria de sostenibilitat, seguretat, accessibilitat i qualitat. Aquests són pilars que senten les bases d’un servei de transport centenari, per a res renyit amb el concepte d’empresa vanguardista preocupada per incorporar a la seva moderna flota l’última tecnologia en quant a confort i seguretat.