Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus fomenta la conducció eficient

Monbus continua treballant pel medi ambient i la mobilitat sostenible a través dels seus cursos de formació integral per a conductors. Ja s’han beneficiat del mateix un total de 500 professionals des de l’any 2011, rebent instrucció específica no només en matèria de conducció eficient , sinó també en disciplines tals com principis generals de primers auxilis en serveis de transport de viatgers, sistemes de recollida i anàlisis de dades obtingudes en temps real (SAE) i relació amb el client.

A més s’han implementat eines de software a mida per a la gestió i localització en temps real de la flota, que possibiliten la millora en l’eficiència energètica a través de la monitorització i registre de variables relacionades amb la conducció que afecten al consum, tals com: temps de ralentí, trepitjada de fre i embragatge, revolucions, velocitat, etc.

La comparativa posterior d’aquests paràmetres permet identificar a través de les variables conductor, tipus de vehicle i ruta, els estils de conducció més eficients,  així com els comportaments no desitjats des d’un punt de vista energètic, de cara a plantejar una formació individualitzada als conductors.

Aquests cursos suposen per a Monbus mantenir-se a la vanguàrdia en aspectes tan rellevants com seguretataccessibilitat i sostenibilitat, entre altres, amb vistes a optimitzar l’experiència de viatge de l’usuari.