Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus firma un acord amb Defestivales

Després de la signatura del conveni de col·laboració amb Defestivales,  Monbus es presenta com a patrocinador i proveïdor oficial dels serveis de transport discrecional d’alguns dels festivals musicals més rellevants a nivell nacional:

 

Viña Rock (28 - 30 de abril de 2016, Villarrobledo). Comprar bitllet d'autobús.

Festival de les Arts (10 -11de juny de 2016, Valencia

Cabo de Plata (1-3 de juliol de 2016, Zahara de los Atunes). Comprar bitllet d'autobús.

Arenal Sound (2 -7 de agost de 2016, Burriana). Comprar bitllet d'autobús.

Granada Sound (18 - 19 de setembre, Granada)

Interestelar  (21-22 de octubre de 2016, Sevilla)

 

La companyia Global Music 360  gestiona la xarxa d’esdeveniments a través de la plataforma Defestivales, mitjà a través del qual s’ofereix la possibilitat d’adquirir l’entrada del festival junt amb el bitllet d’autobús.

Monbus com a proveïdor dels serveis discrecionals efectuarà centenars de trasllats des dels diversos punts de la Península establerts per l’organització fins a l’aparcament privat de cada recinte, facilitant la pujada i baixada de viatgers a bord dels moderns autobusos que componen la seva flota, equipats amb les més altes prestacions en seguretat, accessibilitat  i confort: cinturons de seguretat, còmodes i àmplies butaques, endolls de corrent i connexió USB a cada seient, servei Wi-Fi gratuït, il·luminació LED individual i amplis lavabos, entre altres.

Cal assenyalar també l’adaptació del servei per a persones de mobilitat reduïda (PMR) a l’equipar plataformes elevadores mecanitzades i/o manuals, així com espai reservat amb places perfectament condicionades i senyalitzades.

Complementàriament a aquest acord basat en el lloguer de vehicles amb conductor, Monbus seguirà ofertant els seus serveis de línia regular, així com serveis de lloguer de vehicles sense conductor.