Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus presenta oficialment els seus autobusos GNC

Alcalabus, empresa pertanyent al grup Monbus, ha presentat de forma oficial els nous autocars MAN amb carrosseria Castrosua de Gas Natural Comprimit (GNC)

en un acte que ha comptat amb la presència d’Ignacio Merino, gerent del CRTM (Consorci Regional de Transports de la Comunitat de Madrid) i Alberto Egido, regidor de Mobilitat i Medi ambient de l’Ajuntament d’Alcalà d’Henares.

La incorporació d’aquests vehicles s’enmarca dintre del Pla Estratègic de Mobilitat Sostenible de la Comunitat de Madrid posat en marxa pel Consorci de Transports, al temps que representa el ferm compromís  de Monbus en matèria de Medi Ambient, Accessibilitat i Sostenibilitat.

La característica principal d’aquests vehicles és la utilització del Gas Natural Comprimit (GNC) que permet reduir més d’un 20% les emissions contaminants de diòxid de carboni i reduir fins a un 50% la despesa de combustible. Per altra banda, els autobusos porten incorporades les últimes millores per a facilitar l’accés a persones amb mobilitat reduïda (PMR).

Són autocars sostenibles, ecològics i accessibles que se suman a la jove i moderna flota de Monbus, en constant actualització per a ajustar-se a les necessitats de les ciutats i els usuaris amb un servei òptim en les seves tres línies de negoci: el servei de línia regular, el servei discrecional i el servei de renting de vehicles.