Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Un any més, Monbus present a FITUR

Un any més, i amb aquest ja van 36, IFEMA obre les seves portes del 20 al 24 de gener per a acollir una nova edició de la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR) i, com és habitual des del 2014, Monbus repeteix presència en qualitat d’empresa expositora amb un stand (C01) al pavelló 8 compartint espai amb el seu col·laborador InterRías.

Per altra banda, Monbus és l’empresa concessionària dels serveis de transport discrecional de l’esdeveniment, labor que realitza per 5è any consecutiu.

Aquesta edició se celebra en el marc d’una recuperació del sector turístic espanyol, tendència que es confirma amb l’increment d’un 8% d’empreses expositores,  fins a aconseguir la xifra de 9.500 entitats de 165 països, fet que evidencia la rellevància internacional de la fira.

D’entre els 60.000 metres quadrats de superfície, Monbus ha recreat un espai en el que destaca la presència d’un modern autobús de la seva flota, el model ComfortClass S517 HD pertanyent a la prestigiosa marca alemana Setra, equipat amb moderns sistemes de seguretat tals com el sistema avançat de frenada d’emergència (AEBS), orientat a la frenada davant obstacles inmòbils o en marxa, el detector de carril o sistema SPA i cinturons de seguretat.

El vehicle ha estat disenyat per a oferir el màxim confort als usuaris, destacant els següents elements:

- Butaques Confort Plus amb capçal de polipell.

- Endolls de corrent i connexió USB en cada seient.

- Servei Wi-Fi gratuït.

- Il·luminació LED individual.

- Butaca amb reposapeus, revister i taules abatibles.

- Nevera.

- Lavabos WC.

A més de poder accedir a l’interior de l’autobús, els visitants que s’apropin a l’stand de Monbus seran atesos en tot moment per personal de la companyia,  els quals proporcionaran informació detallada sobre els serveis ofertats; des del servei de línia regular, passant pel servei discrecional fins a arribar al servei de renting de vehicles. Completant aquesta feina informativa, els visitants també tenen a la seva disposició material audiovisual.

Tot això es complementa amb degustacions de productes típics i begudes gallegues, així com pernil serrà de Salamanca, sent aquest un servei exclusiu pels clients de Monbus.

Pel que fa al trasllat de grups a FITUR, l’empresa ha seleccionat d’entre la seva novedosa flota moderns autocars com:

- Castrosua Stellae

- Irizar I6

- Mercedes - Benz Tourismo

- Nogebus Mercedes - Benz Sprinter 519

- Noge Touring HD

- Setra S517 HD

- Setra S419 GTHD

- Ayats Bravo IR  y Setra S431 DT: ambdós de doble pis.

IFEMA.
Av. Partenón, 5, 28042. Madrid