Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Nova Estació d’Autobusos a Sant Sebastià

El 5 de  febrer de 2016 s’inaugura oficialment la nova Estació d’Autobusos de Sant Sebastià, encara que no estarà operativa fins el dia 6  de febrer

els serveis de transport i venda de bitllets es traslladaran des de l’antiga estació situada al Passeig de Vizcaya, número 16 fins a la nova estació, situada al Passeig de Federico García Lorca, número 1.

Eneko Goia, actual alcalde de Sant Sebastià ha estat l’encarregat de fixar la nova posada en marxa de l’estació d’Atotxa, després d’haver-se suspès la inauguració prevista pel 15 de gener degut a una prova fallida  en  el sistema d’extracció de fums.

La infraestructura compta amb 3 pisos i una entreplanta a la que se situen els accessos a l’estació, les oficines de gestió, l’oficina de turisme i un estacionament per a bicicletes.

D’altra banda, l’edifici compta amb un ampli aparcament de fins a 400 places amb espai reservat a persones amb mobilitat reduïda.

Un altra anotació significativa es refereix al fet que la instal·lació s’inaugura coincidint amb l’any en el qual la ciutat exerceix de Capital Europea de la Cultura.

Per tant, a partir del dia 6 de febrer totes les expedicions amb origen i destí a Sant Sebastià es realitzaran a la nova estació situada al Passeig Federico García Lorca, número 1.

Així, la primera expedició des de la nova estació de Sant Sebastià partirà el dissabte 6 de febrer a les 07:15 hores amb destinació Barcelona Sants i Barcelona Nord.

Paseo Federico García Lorca,número 1. San Sebastian