Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus inicia l’any amb noves ReVibajas

Any nou, ReVibajas noves... Després de l’èxit rotund i l’acollida de períodes anteriors, Monbus, a través de Vibasa, inaugura una nova temporada de preus especials, de forma que els usuaris que es decideixin a viatjar entre l’11 de gener i el 18 de març poden beneficiar-se des d’avui mateix de descomptes de fins el 50% per sota de la tarifa normal amb la compra anticipada de bitllets a través de la pàgina web www.monbus.es.

Així, les connexions entre determinades comunitats autònomes del nord de la Península tals com País Basc - Navarra - Catalunya i Castella i Lleó - Aragó - Catalunya, formaran part d’aquesta promoció que ofereix descomptes superiors com major sigui la previsió de compra respecte a la data de sortida del viatge, només en els bitllets d’anada i sense possibilitat de descompte addicional, modificació o cancelació, existint a més una limitació en el número de places ofertades.  

Entre els prop de 3.000 usuaris que han gaudit d’aquesta promoció durant l’any 2015, les rutes ofertades més rellevants han estat:

- Sant Sebastià - Barcelona: DL-DM-DX-DJ-DS (des de 16,30€)

- Barcelona - Pamplona: DL-DM-DX-DJ-DS (des de 13,70€)

- Salamanca - Barcelona: DL-DM-DX-DJ-DV-DS-DG (des de 30,40€)

- Barcelona - Sòria: DL-DM-DX-DJ-DV-DS-DG (des de 18,15€)

- Aranda de Duero - Barcelona: DL-DM-DX-DJ-DS (des de 22,60€)

- Salamanca - Saragossa: DL-DM-DX-DJ-DV-DS-DM (des de 19,05€)

- Barcelona - Irun: DL-DM-DX-DJ-DS (des de 16,45€)

- Sòria - Salamanca: DL-DM-DX-DJ-DV-DS-DM (des de 12,25€)

- Barcelona - Tudela: DL-DM-DX-DJ-DS (des de 10,75€)

- Barcelona - Andoain DL-DM-DX-DJ-DS (des de 15,60€)

- Aranda de Duero - Salamanca: DL-DM-DX-DJ-DV-DS-DM (des de 7,80€)

- Tolosa - Barcelona: DL-DM-DX-DJ-DS (des de 15,25€)

Com és habitual, els viatgers podran gaudir d’aquests serveis a bord dels autocars de la moderna  flota de Monbus, equipats amb l’última tecnologia pel que fa a seguretat i confort: seients Confort Plus, WC, Wi-Fi gratis i endolls individuals són alguns dels elements que incorporen aquests autobusos.

De la mateixa manera, Monbus completa la seva oferta oferint el seu servei de línies regulars, així com el seu servei de lloguer de vehicles amb conductor i sense conductor.

Consulta totes les condicions de les ReVibajas.