Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus promou l’accessibilitat

Arran del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, la celebració mundial del qual té lloc cada 3 de desembre d’acord a la resolució 47/3 de l’Assemblea General de la ONU, adoptada el 14 d’octubre de 1992 amb la finalitat de realitzar una crida a l’atenció i recolzament a les persones amb discapacitat, alhora que promoure la seva inclusió a la societat, Monbus repassa les mesures que ha anat adoptant amb l’objectiu de proporcionar un servei de transport públic adaptat i accessible.

Així, l’esforç dut a terme per l’empresa, es reflexa en el fet de que 1 de cada 2 vehicles de la flota siguin completament accessibles per a persones de mobilitat reduïda (PMR), terme que conjumina tant aquells individus que posseeixen alguna discapacitat relacionada amb la mobilitat com aquells amb dificultats motivades per altres causes (ancians, embarassades, adults amb nens petits, etc.).

Aquests vehicles equipen plataformes elevadores mecanitzades i/o manuals, així com espai reservat de manera que es garanteixi un número de places perfectament condicionades i senyalitzades per a persones de mobilitat reduïda en cadira de rodes (PMRSR). Aquests espais es troben adequadament situats de manera que es faciliti la maniobra d’embarcament i desembarcament sota l’estricte control del conductor degudament format al respecte.

Totes aquestes mesures no fan sinó demostrar la preocupació de l’empresa per brindar un servei adaptat i accessible a les necessitats de cada passatger, tant en el servei de transport regular com pel que fa al servei discrecional.