Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus ofereix línies especials la Nit de Nadal

S’apropa el Nadal i per això, sabent que són dates en les que es produeix una gran mobilitat de viatgers, Monbus, de la mà de Vibasa, s’anticipa ofertant una sèrie de serveis especials pel dia 24 de desembre, dia de la nit de Nadal.

En particular, comunitats com Galícia, Catalunya i País Basc, quedaran connectades excepcionalment amb una sèrie de línies tals com:

- Pontevedra - Irun: aquesta línia, amb sortida a les 06:00h, a més de realitzar les parades habituals, enllaçarà principalment orígens com Pontevedra - Vigo - Orense - Xinzo - Verín amb Vitòria - Bilbao - Sant Sebastià - Irun.

- Irun - Pontevedra: en sentit invers, la ruta parteix a les 09:30h, efectuant idèntiques parades al llarg del trajecte; així, des de Vitòria - Bilbao - Sant Sebastià - Irun arriba a Pontevedra - Vigo - Orense - Xinzo - Verín.

- Barcelona - Pontevedra: amb sortida a les 06:00h, tindrà com a orígens destacats Barcelona - LleidaSaragossa a destins com Pontevedra - Vigo - Orense - Xinzo - Verín.

Com és habitual en qualsevol ruta, els usuaris d’aquests serveis de llarg recorregut, podran gaudir d’un còmode viatge als vehicles de la flota de Monbus, equipats amb la més moderna tecnologia pel que fa a seguretat i confort: amplis seients, WC, Wi-Fi gratis, endolls individuals, etc., perquè els usuaris puguin gaudir de l’experiència del viatge.

De la mateixa manera, junt amb aquests trasllats nadalencs, Monbus conservarà la resta dels seus serveis de línia regular,  així com el seu servei de lloguer de vehicles amb conductor i sense conductor, de manera que el mitjà de transport no sigui un problema a l’hora de viatjar.