Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus trasllada al Reial Madrid Bàsquet

Monbus trasllada a l’equip de bàsquet del Reial Madrid fins al Palau d’Esports de Badalona per a disputar el partit de la jornada 7 de la Lliga Endesa.

L’equip blanc intentarà aconseguir una sisena victòria consecutiva amb el seu parell d’asos: Gustavo Ayón i Felipe Reyes, ambdós jugadors al rànquing del top 10 de la Lliga, per a posicionar-se com a número 1.

Especialment difícil aquesta trobada pel jugador Rudy Fernández que es mesurarà contra l’equip on es va formar i va debutar.

Els de Pablo Laso conscients que és un llarg trajecte han escollit el servei discrecional de Monbus, gaudint d’un dels autocars de la moderna flota, per la comoditat i seguretat que requereixen per a arribar en òptimes condicions físiques a un partit d’aquesta magnitud.