Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Nou Abonament Jove a Madrid.

El Consorci Regional de Transports de Madrid substitueix l’Abonament Jove de Transport amb 2 importants novetats:

- Per una banda, amplia l’edat de validesa fins als 26 anys.

- Per altra banda, s’estableix una única tarifa mensual de 20 euros per a tota la Comunitat de Madrid (des de la zona A a la E2).

De la mateixa manera,  aquelles persones amb discapacitat  o posseïdores de títol de família nombrosa  poden accedir a aquest descompte sempre que pertanyin al citat grup d’edat. Aquells que encara no disposin d’una targeta de transport, podran solicitar-la: via web a la pàgina oficial, a través d’estancs autoritzats o bé mitjançant cita prèvia a les Oficines de Gestió de Transport Públic.

 Els usuaris que ja disposin de l’Abonament de Transport Mensual no hauran de sol·licitar cap canvi, a la primera operació de recàrrega o consulta de saldo, el perfil s’actualitzarà automàticament a les noves condicions.

Aquells que disposin d’un Abonament Anual hauran de sol·licitar el canvi a la nova tarifa, amb la consegüent devolució del preu adaptat a les noves condicions.