Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus llança lloc web multilingüe

Després de la inauguració de la nova web corporativa, Monbus llança la seva plataforma de lloc web multi-idioma activant quatre noves llengües: anglès, francès, català i gallec. Aquesta decisió respon al desig de l'empresa per eliminar les barreres lingüístiques i té com a objectiu facilitar l'esforç dels seus usuaris a través del portal, sense tenir en compte les seves preferències d'idioma o lloc d'origen.

Que permet l'opció de multi-llengua www.monbus.es s'uneix a la campanya desenvolupada per Monbus en els últims temps per reforçar la seva presència a internet, així com millorar el lliurament dels seus serveis. A part de la renovació de la pàgina web, Monbus continuarà proporcionant una atenció especial a la seu social de diferent xarxes de Facebook, Twitter i Instagram espais; l'objectiu d'informar als seus clients de les diferents promocions i servir com a canal de comunicació per als suggeriments i inquietuds dels seus usuaris.