Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus, a la vanguardia en seguretat

Monbus en la seva ferma aposta per oferir la màxima seguretat als seus usuaris, se suma a la posada en marxa de la 2ª fase del Reglament (CE)  nº 661/2009 del Parlament Europeu i del Consell, amb la incorporació de 24 nous autocars Mercedes - Benz Tourismo 16RHD que formen part ja de la seva moderna flota d’autobusos. La nova normativa fa referència a l’obligatorietat dels nous autobusos matriculats (a partir de l’1 de novembre del 2015) de que comptin amb sistemes electrònics avançats, tant d’avís d’abandonament de carril (SPA) com de frenada d’emergència (BAS).

En concret, models com els Castrosua Stellae, Mercedes - Benz Sprinter 516 i 519, Noge Touring HD 12960 inclouen, entre el seu avançat equipament, el sistema electrònic que respon a les sigles en anglés BAS, Brake Assist System o EBA, Emergency Brake Assist. Aquesta tecnologia,  ideada per la prestigiosa companyia alemana Mercedes - Benz, actua combinada amb l’ABS reduint la distància de frenada en cas d’emergència.

D’altra banda, models com els Mercedes - Benz Tourismo 16 RH, 16RHD i 16 RHD6, incorporen a més l’assistent de carril SPA, dispositiu que fa servir una càmara situada darrere del parabrisa que detecta els canvis de carril accidentals, advertint  al conductor mitjançant una vibració del costat corresponent del seient. Així mateix, equipen el sistema AEBS, el qual consisteix en un radar de proximitat que evita situacions que puguin posar en perill la seguretat de l’autocar. El sistema avançat de frenada avisa al conductor d’una possible col·lisió i en últim cas s’activa reduint la velocitat del vehicle prevenint situacions de risc.

Tots aquests elements, units a sistemes de control d’estabilitat (ESP), control  de tracció (ASR), repartiment electrònic de frenada (EBD o EBV),  entre altres, no fan sinó incrementar  notablement la seguretat dels viatgers, sent aquest un objectiu prioritari per a Monbus en línia amb la seva preocupació per oferir un servei de qualitat superior.

Sens dubte, el profund arrelament d’aquests valors de la companyia s’extén al llarg i ample de les seves tres grans línies de negoci; així, des del servei de transport regular, es prolonga fins al servei discrecional  fins a arribar a l’última gran àrea, el servei de lloguer de vehicles sense conductor.