Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Més del 50% de la flota Monbus ja té Wi-Fi

Amb la recent renovació de la flota d’autobusos i l’ampliació i millora dels serveis d’internet sense fil a bord dels mateixos, Monbus es consolida com una de les empreses de transport de viatgers més jove i tecnològicament avançada d’Espanya.

En concret, l’adquisició de nous dispositius incrementa el número d’autocars que disposen de servei Wi-Fi  ins a 256 vehicles, la qual cosa significa que més de la meitat de la flota d’autocars interurbans de Monbus estan equipats amb Wi-Fi gratuït.

Els últims sistemes SAE implantats a la flota d’autobusos Monbus, incrementen substancialment la qualitat del servei de connexió Wi-Fi, a la qual cosa se sumen les prestacions de cinturons de seguretat, còmodes butaques, endolls individuals i lavabos, de forma que els passatgers tenen un trajecte més confortable i segur.

Pròximament se seguirà augmentant la implementació de  la tecnologia SAE millorant a més del servei discrecional, la possibilitat de gestionar millor el servei de lloguer de vehicles sense conductor, així com la millora en les múltiples línies regulars a diferents destinacions.