Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus es mobilitza contra el canvi climàtic

Per a reforçar el seu compromís amb l’entorn i la seva aposta per un servei de mobilitat sostenible i de qualitat, Monbus ha decidit adscriure’s a “1 milió de compromisos pel clima - Camí a la COP21 de París”, una iniciativa del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i ECODES per a mobilitzar a administracions públiques, empreses, entitats socials, mitjans de comunicació i ciutadans en contra del canvi climàtic, la celebració mundial del qual té lloc el 24 d’octubre.

Amb “1 milió pel clima” es pretén conscienciar sobre la repercussió que els comportaments quotidians tenen sobre l’emissió de gasos d’efecte hivernacle i aconseguir que la societat es comprometi per a reduir-los. Un milió és la xifra simbòlica de compromisos que s’espera poder presentar a la Conferència de les Nacions Unides que tindrà lloc al desembre d’aquest any a París, la COP21, amb l’objectiu que representants de 198 països arribin a un nou acord climàtic internacional que substitueixi al Protocol de Kioto.

Estalvi de recursos naturals

Realitzar un manteniment adequat dels sistemes que consumeixen energia, utilitzar il·luminació LED, utilitzar sistemes de detecció de presència en zones de pas, instal·lar interruptors per a zonificar la il·luminació, instal·lar sensors de llum en zones amb llum natural, minimitzar la utilització de l’stand by, comprar equips electrodomèstics de classe A superior, incorporar sistemes d’aïllament a les seves seus o configurar el mode d’estalvi d’energia dels equips electrònics són algunes de les mesures que Monbus ha establert per a aconseguir un major estalvi energètic.

Amb l’objectiu de reduir la despesa d’aigua, Monbus, ha instal·lat a les seves seus dispositius estalviadors d’aigua, sistemes eficients de reg de jardins, sistemes de segregació i reutilització d’aigües, a més d’optimitzar el disseny de la jardineria perquè el seu manteniment requereixi el menor consum possible.

Conducció eficient

Un compromís assumit des de fa anys per Monbus és la inversió en equipaments destinats a la monitorització de la conducció en paràmetres d’eficiència energètica i la formació dels seus conductors en tècniques de conducció eficient, amb l’objectiu d’estalviar combustibles fòssils i emissions de CO2  fins a en un 15%. L’optimització de les rutes de transport per a viatgers és una altra aposta constant de l’empresa a l’hora de gestionar la seva flota  en constant renovació.  

Reciclatge

Pel que fa al reciclatge, és pràctica habitual a la companyia el consum de productes i matèries primeres procedents de materials reciclats, la reutilizació de residus dels processos productius, la separació i reciclatge dels residus, l’establiment de sistemes d’ecodisseny per a minimitzar la utilització de recursos i facilitar el reciclatge, i l’optimització de la utilització del paper.

Reduir la petjada de carboni

Minimitzar l’ús de matèries primeres i productes per a reduir les emissions de CO2 associades a la seva producció i logística, promoure la utilització del transport públic, implantar sistemes de videoconferència per a evitar desplaçaments innecessaris, sol·licitar als proveïdors la petjada de carboni dels seus productes, treballar amb proveïdors locals o optimitzar els sistemes de logística són altres mesures adoptades per a aconseguir reduir la petjada de carboni generada amb l’activitat empresarial.

Així mateix, Monbus està treballant en diferents alternatives per a no només reduir, sinó també compensar l’esmentada emissió de petjada de carboni i aconseguir així una major implicació amb el medi ambient. Aquesta compensació serà un més dels compromisos que l’empresa de transport assumirà, amb la intenció que la iniciativa de París sigui un èxit i s’aconsegueixi un acord mundial per a posar fre al canvi climàtic.