Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus assenta les bases de l’estalvi energètic

Com és habitual des de fa diversos anys, el dia 21 d’octubre se celebra el Dia Mundial de l’Estalvi d’Energia, un dia orientat a sensibilitzar a la població sobre la necessitat de moderar el consum energètic amb bones pràctiques; per aquest motiu, Monbus repassa la seva política i mecanismes implementats així com la seva previsió de millora.

Així, en matèria energètica, el grup Monbus posseeix el Certificat ISO 50001 - Sistema de Gestió de l’Energia, norma internacional que proporciona a les organitzacions els requisits amb vistes a la gestió i reducció del consum energètic, la qual cosa reverteix en la disminució de l’emissió de Gasos d’Efecte Hivernacle (GEI). L’emissió de gasos d’efecte hivernacle deriva del fet que la majoria de recursos energètics provenen de combustibles fòssils, la combustió dels quals produeix els citats gasos que tan perjudicials resulten pel medi ambient.

Entre els mecanismes adoptats a les instal·lacions cal destacar:

  1. Lluminària: sistemes d’il·luminació LED en gran part de l’edifici, interruptors per a zonificació d’àrees, sensors de llum diürna, sistemes de detecció de presència, entre altres.  
  2. Instal·lació de sistemes d’aïllament tèrmic estructural.
  3. Utilització de la pràctica totalitat d’equips informàtics amb etiquetat Energy Star.

Pel que fa al servei de transport:

  1. Implantació de tècniques de conducció eficient.
  2. Renovació de flota incorporant vehicles de gas natural i vehicles amb motor Euro VI.
  3. Il·luminació LED a l’interior del vehicle, fars i pantalles d’indicació de destí.

Tot l’anteriorment descrit forma part d’una política empresarial de profund arrelament a l’empresa de la que es desprenen objectius de successiva millora, tals com la utilització de sistemes d’il·luminació LED en la totalitat de les àrees o la renovació d’equips electrodomèstics amb etiquetat de classe A o superior, entre altres.

Amb tot això, Monbus mostra un cop més el seu ferm compromís mediambiental, en aquesta ocasió amb la promoció de l’eficiència energètica en la gestió de les seves principals línies de negoci.