Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

D’Irun a Salou, cada dia amb Monbus

Monbus, de la mà de Vibasa, amplia la seva oferta de trajectes per a aquesta tardor amb el llançament d’un nou servei amb freqüència diària que, des del 5 d’octubre i fins el 18 de desembre, unirà diferents localitats del País Basc i Navarra amb Catalunya. En concret, viatgers de ciutats com Irun, Sant Sebastià, Andoain, Pamplona o Tudela  poden desplaçar-se qualsevol dia de la setmana a destins com Lleida, Tarragona o Salou.

D’aquesta manera, aquesta línia, l’origen de la qual se situa a Irun a les 06:45h del matí i finalitza a Salou a les 14:00h, realitza el trajecte  Irun - Sant Sebastià - Andoain - Pamplona -  Tudela - Lleida - Montblanc - Tarragona - Salou,  tots els dies de la setmana excepte el dissabte, dia en què no realitza el servei complet d’anada i tornada en el mateix dia, mantenint, això sí, el mateix horari de sortida des de l’origen (06:45h) i arribada a destí(14:00h).  

Pel que fa al trajecte de tornada, aquest parteix de Salou a les 15:40h, recorre en sentit invers les mateixes ciutats, per a,  finalment,  arribar a Irun a les 23:00h. Tanmateix,  l’expedició del dissabte, a diferència de la que opera la resta de la setmana, surt de Salou a les 09:15, per arribar a Irun a les 16:35h.

Com és habitual, Monbus, en línia amb la seva preocupació per oferir una experiència de viatge altament plaent, cuida al màxim el confort i la seguretat de l’usuari amb una flota molt jove constantment renovada que compta amb elements tals com cinturons de seguretat, còmodes butaques, endolls individuals, Wi-Fi gratuït i lavabos, entre altres.

A més d’aquest nou servei, l’empresa completa la seva oferta tardorenca amb múltiples línies regulars a diferents destinacions entre les que es troba igualment Salou, entre altres moltes localitats.