Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Nou servei exprés El Vendrell - Barcelona

A partir del 28 de setembre, Monbus, a través d’Hispano Igualadina, estrenarà una nova línia exprés que connecta El Vendrell,  l'Arboç i Barcelona. Ofereix nou serveis de transport en autobús, pensant en els habitants del Vendrell i l'Arboç, especialment en els que necessiten desplaçar-se a Barcelona en horari lectiu i laboral.

La freqüència d’expedicions es veurà incrementada fins a arribar a les 7 expedicions diàries de dilluns a divendres (lectius) del Vendrell a Barcelona i 6 en el sentit oposat. Els dissabtes es mantindran 2 expedicions i els diumenges i festius una. (Veure horaris complets en pdf adjunt)

El col·lectiu d’estudiants universitaris serà un dels grans beneficiats d’aquest nou servei ja que una de les parades se situarà a l’Av.Diagonal: Zona universitària.

Amb l’augment de freqüències també es cobriran les necessitats de mobilitat dels treballadors, amb parades a les zones concèntriques de Barcelona: per una banda el Passeig de Gràcia i per altra, l’Estació d’Autobusos Barcelona Sants, amb connexions de transport urbà i interurbà.

Es tracta d’un servei exprés amb una flota d’autocars renovada que reforça la demanda de transport entre El Vendrell i Barcelona d’una manera ràpida i útil. S’ha reduït substancialment el temps de viatge i la duració del trajecte és d’una hora en condicions normals de circulació, sempre garantitzant les millors prestacions de seguretat i confort.