Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Arriben les ReVibajas fins el 18 de desembre

Des d’avui mateix els usuaris de Vibasa que adquireixin els seus bitllets online amb data de viatge compresa entre l’1 d’octubre i el 18 de desembre, podran gaudir de descomptes de fins el 50% comprant amb l’antelació suficient a www.monbus.es.

Traslladar-se per la Península serà més fàcil gràcies a aquestes ofertes per la compra de bitllets per a viatjar entre importants comunitats autònomes com País Basc, Navarra, Castella i Lleó, Aragó i Catalunya. Com major sigui l’antelació amb la qual s’efectuï la compra del bitllet a través de la web, major serà el nombre de places disponibles amb descomptes i major la quantia d’aquests. Aquests bitllets amb descompte no seran modificables ni anulables.

Algunes de les ofertes més destacades per a poder gaudir dels descomptes de ReVibajas són les següents:

 

Des de principi d’any més de 2.000 persones s’han beneficiat dels descomptes de ReVibajas a través de la compra de bitllets a www.monbus.es, xifra que demostra la gran acceptació que aquest tipus de promocions tenen entre els usuaris.

Compra a temps i viatja al 50%! seguirà sent el lema de la campanya de Revibajas, on Vibasa inclou, com és habitual, les màximes prestacions de seguretat i confort d’una flota renovada anualment, entre les que s’inclouen seients Confort Plus, lavabos a bord, Wi-Fi gratuïta i endolls individuals per a poder carregar i utilitzar els teus dispositius mòbils durant tot el trajecte.


Consulta a la nostra web totes les condicions de les ReVibajas.