Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Tarragona i Reus, més a prop amb Monbus

A partir del proper 15 de setembre desplaçar-se de Tarragona a Reus o de Reus a Tarragona serà més fàcil i ràpid, gràcies a l'entrada en funcionament de la nova línia e4 d’Hispano Igualadina per Exprés.cat. Aquest reforç de línies possibilitarà incrementar la freqüència d'expedicions a intervals de 15 minuts aproximadament, intensificant el servei a les hores punta i en línies especialment demandades.

 

De dilluns a divendres i des de l'1 de setembre fins al 30 de juny s'oferiran 21 noves expedicions directes en sentit Reus-Tarragona i 18 en direcció Tarragona-Reus, juntament amb 6 noves connexions directes en cada sentit entre els Campus Universitaris de Tarragona i Reus. Durant el període estival, entre l'1 de juliol i el 31 d'agost, el nombre de línies de dilluns a divendres serà una mica menor, amb 13 noves expedicions directes de Reus a Tarragona i 12 en sentit contrari.

Pel que fa al cap de setmana, els dissabtes no festius es realitzaran 5 noves expedicions directes en sentit Reus-Tarragona i 1 en el sentit oposat Tarragona-Reus, mentre que els diumenges i festius s'efectuaran entre Reus i Tarragona 6 noves expedicions diàries i una menys, 5 en total, entre Tarragona i Reus.

A més d'un millor ajust de l'oferta a les necessitats de mobilitat d'aquesta àrea i un reforç de les sortides en hores de major concentració de demanda, amb aquesta nova línia s'oferirà a l'usuari informació dinàmica en temps real a través de pantalles a les parades principals. Els vehicles que realitzaran el servei formen part d'una flota renovada anualment que compten amb les màximes prestacions de seguretat i confort, Wi-Fi i premsa gratuïts, garantint així la qualitat del servei.