Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

El Grobus prepara ja la seva segona temporada

El Grobus, la novedosa aposta estiuenca de Monbus i l’Associació d’Hosteleria d’O Grove, tanca la seva primera edició aconseguint xifres properes als 7.000 usuaris des de la seva posada en marxa el passat 14 de juliol.  Aquest important volum de viatgers és una clara mostra de la gran acollida que aquesta iniciativa ha tingut no només entre els turistes, sinó també entre els habitants de l’esmentada localitat, els quals s’han vist beneficiats d’aquest transport alternatiu que, durant quasi dos mesos, ha realitzat la línia circular entre els llocs principals de la localitat.

Amb un total de 12 freqüències diàries i un ampli horari, des de les 11 del matí fins a les 6 de la matinada, aquest autobús turístic ha aconseguit resoldre una sèrie d’incidències detectades anteriorment al municipi tals com embussos,  problemes d’estacionament en zones de platja o controls d’alcoholèmia  entre d’altres.

Sens dubte, el recolzament i implicació dels establiments adherits (entre càmpings, hotels, restaurants, taperies, bars, pubs, cafeteries i comerços suman un total de 70 entitats) ha estat determinant a l’hora de publicitar un servei de transport el principal incentiu del qual ha estat la possibilitat de bonificació, de forma íntegra en certs casos, del preu del bitllet per compres i/o consums mínims realitzats als esmentats negocis locals.

Després del tancament de la temporada, tant Monbus com la directiva de l’Associació d’Hosteleria, tenen per davant mesos de treball amb la finalitat de perfeccionar el funcionamient del Grobus de manera que es faciliti encara més, si cap, la mobilitat de viatgers durant els mesos de major afluència turística. Entre els projectes de millora es troba l’ampliació de la duració temporal del servei de manera que cobreixi els caps de setmana de juny, totes les setmanes de juliol i agost i caps de setmana de setembre fins a la Fira del Marisc. De la mateixa manera, es planteja iniciar el servei a les 9 del matí, la qual cosa permetria el desplaçament d’usuaris als seus respectius llocs de treball.

Malgrat la finalització d’aquest servei de transport, com és habitual, Monbus ofereix les seves línies regulars amb destí a O Grove, A Toxa i entre O Grove - San Vicente. D’igual manera, l’empresa completa la seva oferta amb la possibilitat de llogar vehicles amb conductor i sense conductor.

 

O Grove