Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Grans descomptes en l’abonament de l’Obradoiro

Per a veure jugar a la pista els millors de la Lliga Endesa la propera temporada no serà necessari desemborsar grans quantitats de diners. Gràcies al manteniment dels preus de l’any passat i als nombrosos descomptes per a fer-se soci del Río Natura Monbus Obradoiro, no hi haurà excusa per a no animar a la “Caldeira do Sar” durant tot l’any a l’equip santiaguès.

Els socis del Complex Esportiu del Multiusos gaudiran d’un 10% de descompte (no acumulable), un 5% els antics abonats, i la renovació de l’abonament de l’any anterior implicarà també un 10% d’estalvi si es realitza abans del 31 d’agost. Més avantatjós serà el descompte d’accionista (del 30%), i a més els majors de 65 anys, els menors de 18, els estudiants menors de 25 anys, els aturats de llarga duració, els federats del bàsquet i les persones amb cadira de rodes tindran preus especials.

L’amistat també porta premi, ja que convèncer a un nou aficionat perquè s’aboni serà recompensat amb un 10% per a l’abonat i un 5% pel recomanat. Aquest descompte és a més a més acumulable, amb la qual cosa aquells que aconsegueixin convèncer a més amics podrien arribar a gaudir del bàsquet amb majúscules de forma totalment gratuïta.

Una altra modalitat de descompte de la qual es podran beneficiar els aficionats serà l’aportació d’almenys 130 euros a la Fundació Heracles rebent, a més d’altres descomptes, 50 euros menys durant tres temporades consecutives en l’abonament, preferència en la compra d’abonaments de la Copa del Rei A Coruña 2016 i deduccions en la declaració de la renda.

A més a més el club manté els preus tant pels socis en tots els sectors del pavelló, com per a les famílies (amb abonaments de tres membres, quatre o cinc, ja que per a més de cinc membres és gratuït). Per a una informació més detallada, es poden consultar els preus i els descomptes disponibles a la pàgina web del Rio Natura Monbus.

Multiusos Fontes do Sar (Santiago de Compostela)