Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Èxit del Grobus aquest estiu a O Grove

Des del passat 14 de juliol, Monbus, en col·laboració amb l’Associació d’Hosteleria d’O Grove, ha posat en marxa un servei d’autobús circular que recorre els indrets destacats del municipi. Sota el lema “Puja al Grobus i estiueja", la iniciativa ofereix un servei de transport alternatiu a la localitat.

Els 20 kilòmetres de trajecte s’inicien a l’Estació d’Autobusos de la localitat a les 11 del matí, estenent-se el servei fins a les 6 de la matinada del dia següent. Amb una duració del recorregut complet de 45 minuts, 20 parades i 12 freqüències diàries, el Grobus facilita el desplaçament de viatgers, arribant fins i tot a l’Illa de la Toja en 3 dels 12 horaris de pas.

Un altre dels aspectes assenyalats és la possibilitat de bonificació del preu del bitllet al realitzar una compra mínima als diferents establiments associats. El bitllet, que té un preu únic d’1€,  permet realitzar el recorregut complet i pot adquirir-se a qualsevol dels negocis participants, amb possibilitat de compra al propi autobús amb un suplement de 0,40 €, sent llavors el total d’1,40€.

Càmpings, hotels, museus, restaurants, taperies, pubs i cafeteries engreixen el llistat d’ establiments que s’uneixen a aquesta iniciativa vigent fins al 31 d’agost, de manera que es facilita la movilitat a l’època de major afluència turística.

Des de la seva posada en marxa, la iniciativa ha tingut una molt bona acollida, sent al voltant d’uns 2.500 usuaris, entre turistes i habitants, els que s’han beneficiat dels avantatges d’aquest nou servei de movilitat. No sorprèn en absolut en un bus turístic que les freqüències més utilitzades coincideixin amb els horaris d’arribada i tornada de les platges, 11 del matí, 5 i 8 de la tarda, així com que, en horari nocturn, les 2 de la matinada sigui l’hora punta pel que fa a ocupació.  

Només s’han necessitat 3 setmanes per a constatar l’èxit d’un novedós transport que, en la seva aposta per oferir un millor servei i atenent suggeriments rebuts, incorporarà la possibilitat de viatjar còmodament amb mascotes, per a la qual cosa Monbus acondicionarà la bodega de l’autobús amb l’equipament homologat a tal efecte.

A més d’aquest nou servei, Monbus ofereix les seves línies regulars amb destí a O Grove, A Toxa i entre O Grove - San Vicente. Així mateix, l’empresa complementa la seva oferta amb la possibilitat de llogar vehicles amb conductor i sense conductor.

O Grove