Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus reforça les seves línies aquest Sant Fermí

S'acosta el gran dia i Pamplona es vesteix de llarg per rebre la visita dels milers de persones que esperen gaudir de la famosa festa de Sant Fermí del 6 al 14 de juliol.

El dia 6 a les dotze del migdia tindrà lloc el tret de sortida amb el llançament del "chupinazo" des de l'Ajuntament de la ciutat, moment que viuran al màxim els milers de persones congregades a la plaça amb el tradicional abillament blanc amb mocador vermell com senyal d'arrencada de la festa.

Un altre dels aspectes assenyalats de la festa serà la celebració dels tradicionals "encierros" del 6 al 14 de juliol. Aquells que vulguin assistir-hi hauran de matinar i aixecar-se a les vuit del matí per viure l'emoció de córrer davant d'un brau els 849 metres fins a la Plaça de Toros Monumental de Pamplona.

Amb emoció es viuran els nou dies de festa i amb emoció també s'acomiadaran cantant el famós "Pobre de mi", que donarà per finalitzada la celebració a la mitjanit del 14 de juliol, com a mínim fins a la següent edició.

Com és habitual, Monbus formarà part d'aquest esperat esdeveniment anual; per això, ofereix el seu servei directe i sense transbordament per mitjà dels moderns autocars Maximun de Vibasa equipats amb còmodes i amplis seients Confort Plus, lavabos WC, Wi-Fi gratuït, endolls individuals, així com tecnologia punta en seguretat, que faran que gaudeixis plenament del viatge.

Monbus augmentarà el nombre de vehicles habitual per agilitar el transport de viatgers a Pamplona des de Barcelona, SalouTarragona, Lleida, Burgos, Pontevedra, Vigo, Orense, Monforte de Lemos, Quiroga, Rúa i O Barco de Valdeorras. A més de les seves línies regulars, l'empresa completa la seva oferta amb la possibilitat de llogar vehicles amb conductor i sense conductor.

Pamplona