Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus actualitza el seu Codi de Conducta

Monbus posa a la disposició de clients i col·laboradors l'última revisió del seu Codi de Conducta que suposa una actualització dels principis ètics i de RSC que regeixen la seva activitat i relacions amb clients, proveïdors, empleats i altres parts interessades.

Es basa en els valors d'integritat, transparència, respecte, responsabilitat i excel·lència i té com a objectiu garantir la legalitat, l'ètica i la sostenibilitat en totes les operacions i activitats.

El codi de conducta, elaborat amb la participació d'experts en ètica i compliment normatiu i aprovat pel Consell d'Administració i Direcció, es troba disponible per a consultar en la pàgina web.