Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

PayPal ja està disponible a la web de Monbus

Des d'avui mateix els usuaris de Monbus podran realitzar les seves compres online a través de PayPal. Aquest sistema de pagament està fortament consolidat a Internet, ja que és segur i agilitza el procés de compra a milions d'usuaris a tot el món.

El pagament mitjançant PayPal a més de ser gratuït per al comprador, és una forma senzilla, àgil i segura de realitzar transaccions a Internet sense necessitat de compartir detalls de targetes o comptes bancaris. Simplement es necessita triar aquesta forma de pagament durant la compra, havent vinculat prèviament una targeta de dèbit, crèdit o compte bancari al portal de PayPal. Per completar el procés, com és característic d'aquest sistema, els usuaris seran redirigits fora del web de Monbus a la pàgina de Paypal, on només caldrà introduir les claus d'accés (correu electrònic i contrasenya).

Per garantir la seguretat de cada compte, Paypal controla totes les transaccions de forma contínua evitant fraus o suplantacions d'identitat. La informació s'emmagatzema de forma segura i es protegeix mitjançant un sistema d'encriptació i codificació automàtica. De produir-se, l'usuari té un termini 60 dies per notificar la suplantació o compra no autoritzada i Paypal procedeix a la devolució dels diners. A més la seguretat de les transaccions està garantida tant si compres a Espanya com si ho fas des de l'estranger. Actualment més de 200 països de tot el món accepten pagaments mitjançant PayPal.