Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Convocatòria de Vaga UTE Sant Boi

Amb motiu de la Vaga de treballadors i treballadores de l'UTE Sant Boi convocada pel comitè de CCOO, s'estableixen serveis mínims per a totes les línies operades per Monbus al Baix Llobregat pels dies 4 al 7 de juny i del 10 al 14 de juny, 12:00h a 16:00h. El Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya ha establert els següents serveis mínims en els dies de vaga:

- Línies SB2 i SB3:

  • 50% del servei de 12:00 a 16:00 hores
  • 100% del servei la resta del dia

- Línies L46, L52, L70, L72, L74, L76, L77, L78, M5, M75, SB1, X43, X70 i X79:

  • 20% del servei de 12:00h a 16:00h
  • 100% del servei la resta del dia

La resta de la jornada, el servei serà ofert amb normalitat, però es preveu que pugui haver-hi alguna afectació derivada d'aquest fet. 

Per més consultes sobre els horaris dels serveis mínims al 900 92 91 92 i a les nostres xarxes socials @MonbusLlobregat.

​Sentim les molèsties.