Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

1991 nens van veure al “Obra” a la Zona Monbus

Els aficionats del Rio Natura Monbus Obradoiro han pogut gaudir una temporada més del seu equip a la Lliga Endesa amb el patrocini de Monbus, que també ha possibilitat que 1991 menors d'edat accedissin al Multiusos Fontes do Sar de Santiago de Compostel·la, beneficiant d'ofertes especials en el preu de les entrades i el servei de transport.

Durant 15 jornades, un total de 42 col·lectius entre clubs de formació, instituts i altres associacions, s'han beneficiat de la "Zona Monbus". Aquesta iniciativa ha possibilitat que centenars de joves procedents de les quatre províncies gallegues i fins i tot de Portugal, hagin pogut presenciar els partits del seu equip en aquesta grada especial de forma assequible acompanyats dels seus pares, professors o entrenadors.

La "Zona Monbus" és una grada del Multiusos Fontes do Sar (Santiago de Compostel·la) destinada a diversos col·lectius de la societat gallega. Monbus, destina una part del patrocini a la reserva de part de l'aforament (concretament a Tribuna 2 Sud) a preus reduïts per als clubs de bàsquet, col·legis, escoles esportives i diferents associacions.

Les entrades van des dels 10 € per als nois de les pedreres (menors de 18 anys) a 15 euros per als majors d'edat. Monbus a més posa a disposició del club un autocar de 55 places de forma gratuïta, per traslladar als joves el dia de partit des del seu lloc d'origen fins al Multiusos Fontes do Sar, i la tornada a casa des de Santiago de Compostel·la.

La promoció compleix la doble funció d'acostar als més joves l'espectacle que ofereix el bàsquet d'elit en una de les lligues professionals més importants del món (Lliga Endesa), i també la d'inculcar a la joventut els valors de l'esport:

- Fomentar l'esport i la pràctica esportiva.

- Promoure la salut i els hàbits de vida saludables.

- Valors universals, com ara el respecte, el treball en equip i la cultura de l'esforç.

José Luis Mateo, director general de l'equip, ha valorat aquesta Zona Monbus com un èxit, ja que "ha permès a gairebé dos milers de joves, la majoria d'ells de fora de la nostra ciutat, assistir almenys a un partit de la Lliga Endesa a un preu reduït . El Club d'Empreses Obradoiro té entre una de les seves finalitats, a més d'aportar un valor afegit i exercir de vehicle de promoció i comunicació per als patrocinadors, posar en marxa projectes i iniciatives de les que es puguin beneficiar els propis aficionats, com ha passat amb la Zona Monbus." El responsable ha anunciat la intenció del club de "poder repetir la propera temporada, revisant les ofertes i fent-ho encara més atractiu si cap per als col·lectius als quals li pugui interessar".

A més del copatrocini de l'equip de bàsquet i d'aquesta grada especial, Monbus ha dut a terme durant aquesta temporada diversos concursos al Facebook d'empresa amb el hashtag #MonbusObradoiro. L'última d'aquestes iniciatives ha permès que un aficionat recollís, de mans del recentment nomenat millor triplista de la Lliga Endesa, Alberto Corbacho, una samarreta seva signada per tot l'equip.

Des dels seus inicis Monbus ha estat molt vinculat al món esportiu, patrocinant diversos clubs de futbol, bàsquet, hoquei sobre patins, etc .; promovent així els valors de l'esport i contribuint a impulsar diferents projectes socials i esportius d'àmbit local, regional o estatal.