Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Et portem a la Fi del Món

Preparat per conèixer la Fi del Món? Monbus us porta a Fisterra en viatge directe per tan sols 7,05€. 

Des del 14 de juny les persones viatgeres poden comprar el seu bitllet en línia amb antelació per planejar el seu viatge a destinacions com Fisterra, Muros, Noia i Muxía. A més, amb motiu del Xacobeo 2022 i de l'alt volum de viatgers, s'han habilitat nous serveis directes que connecten Santiago amb la Fi del Món en menys d'una hora i mitja

La ruta disposa d'almenys 5 freqüències diàries, a més de reforços i línies directes comentades anteriorment. A través del web es podrà reservar la plaça amb un mes d'antelació com a mínim. 

Com a novetat, Monbus ha habilitat un nou punt de venda al centre de Santiago de Compostela, al carrer Carretas nº33. En aquesta oficina es podrà demanar informació sobre totes les rutes i connexions del servei així com es podran comprar amb antelació els bitllets. 

El maig passat també es va habilitar la venda de les connexions entre Santiago i Lugo i Santiago i Sarria entre altres, rutes molt utilitzades pels pelegrins que a més tenen connexió amb l'Aeroport Rosalía de Castro de Santiago