Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

El Camí comença a Sarria amb Monbus

Per aquest any Xacobeo 21-22 Monbus ha volgut facilitar el procés de viatge als visitants, habilitant la venda en línia per a diversos trajectes clau molt utilitzats durant el Camí de Santiago. Gràcies a això, les persones usuàries comptaran amb la venda anticipada del seu bitllet amb fins a un mes d’antelació, així com de la reserva de plaça

L’1 de maig començava la venda de dues concessions, la XG802 i la XG648, amb rutes tan demandades com el Santiago – Lugo, utilizat majoritàriament per estudiants i treballadors, o el Lugo – Sarria - Monforte. Destaca també el Santiago – Sarria - Pedrafita, un servei diari molt utilitzat per pelegrins per a començar el Camí Francès en Sarria o Pedrafita que a més té parada en l’aeroport de Santiago, el Rosalía de Castro, on molts visitants arriben per primera vegada a Galícia. 

El desembre passat  ja es va posar en marxa la venda en línia d’altres concesions que tenien connexió amb Ourense, des de ciutats com a Lugo ou Vigo, per a facilitar la intermodalitat a l’usuari davant l’arribada de l’AVE a Galícia i a poc a poc aniran augmentant els serveis amb aquesta opció. 

A més, la venda anticipada per a aquestes rutes també està disponible en taquilla i pot realitzar-se fins a un mes abans del viatge.