Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus trasllada a refugiats ucraïnesos

Des de l'inici del conflicte bèl·lic que afecta la població d'Ucraïna, Monbus està formant part de diferents accions per col·laborar en ajudar als afectats.

Acció amb la Comunitat de Madrid

El passat 11 de març, es va posar en marxa una acció humanitària amb l’objectiu d’ajudar al poble d’Ucraïna. Una acció conjunta entre Monbus, la Comunitat de Madrid, la Fundació AFE (Associació de Futbolistes Espanyols) i la Coordinadora Unitària de Bombers Professionals (CUBP).

El mateix divendres va sortir de l'Hospital Zendal de Madrid el comboi carregat amb tres tones d'aliments i material sanitari que va travessar Europa, arribant a Cracòvia el diumenge 13 de març.

Una vegada allà i havent lliurat tota la mercaderia a les famílies ucraïneses, el comboi va partir de nou de Cracòvia amb 41 persones refugiades, les quals van arribar el 16 de març a Madrid on seran acollides per la comunitat.

Javier Cuesta, Director General de Monbus, va rebre als refugiats a l'hospital amb David Aganzo, president de la Fundació AFE i Carlos Novillo, viceconseller d'Interior i Direcció de l'Agència de Seguretat i Emergències Madrid 112 de la Comunitat de Madrid.

Acció amb la Universitat de Santiago de Compostel·la

Per una altra banda, Monbus al costat de membres de l'Equip de Recerques Polítiques de la Universitat de Santiago de Compostel·la postel·la han viatjat fins a la frontera de Polònia amb Ucraïna, a la ciutat de Rzeszow.

L’objectiu ha estat lliurar més de cinc tones de material sanitari i menjar per a atendre les necessitats de les persones refugiades. Una acció on també ha col·laborat l'ONG AGA Ucraïna i el Concello d'Ares.

Aquest comboi, va emprendre el viatge de tornada amb 47 refugiats i van arribar a Santiago el passat 17 de març.