Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Viatja al Carnestoltes de Xinzo amb autobús

Monbus oferirà serveis especials d'anada i tornada des d'Orense a Xinzo amb parada en Allariz, per a facilitar els desplaçaments de les persones que vulguin gaudir dels carnestoltes amb major tradició de Galícia. 

Per al Dissabte de Carnestoltes de Xinzo de Limia les persones viatgeres podran desplaçar-se des d'Orense a les 6:15h, 13:00h i 20:00h. A més, hi haurà dos serveis especials i directes a les 22:00h i 23:00h amb parada en Allariz (a les 22:25h i a les 23:25h).

Per a tornar de Xinzo a Orense, Monbus habilitarà autobusos en la matinada del diumenge 27 a les 4:00h i a les 6:00h amb parada també en Allariz i sent aquests serveis directes, juntament amb el servei regular de les 8:40h. 

 Per a planificar millor el seu viatge, els usuaris podran comprar els seus bitllets en la web de Monbus i a més, els menors de 21 podran viatjar completament gratis utilitzant la Tarxeta Xente Nova.  

Qualsevol persona que necessiti informació, pot sol·licitar-la per telèfon (900 92 91 92), email (info@monbus.es) o a través de les xarxes socials (FacebookTwitter i Instagram).