Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus es compromet amb el medi ambient

Monbus celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb l'obtenció de dos certificats enfocats a la gestió eficient i sostenible de la despesa energètica i la reducció de l'emissió de gasos d'efecte hivernacle (GEH) en funció de les normes ISO 50001 i ISO 14064.

Seguint els mètodes marcats per la norma ISO 50001, fins a 17 empreses adherides a Monbus reduiran notablement els consums d'energia i, conseqüentment, les emissions de gasos d'efecte hivernacle. Monbus s'uneix així a la lluita contra el canvi climàtic, establint una política d'estalvi energètic i objectius de millora en l'ús de l'energia implicada en les nostres activitats, contribuint així a una ocupació més eficient i més sostenible dels recursos.

Tot i que el transport públic es presenta com una de les millors opcions per minimitzar l'emissió de GEH, a Espanya gairebé un 25% del total provenen d'aquest sector. És per això que el compromís ambiental rubricat per Monbus s'estén a la reducció de la petjada de carboni, índex que defineix l'impacte ambiental produït per la generació d'emissions de GEH. Calcular la petjada de carboni permet conèixer el consum energètic derivat de la nostra activitat, i incorporar mesures correctores que possibilitin a les diferents empreses reduir les seves emissions de CO2, com la regeneració de la flota de vehicles cap a una altra més eficient i implementació progressiva de les tecnologies més avançades que possibilitin la reducció de les emissions de GEH.

Les societats més representatives del conglomerat empresarial de Monbus, seguint la metodologia internacional de càlcul "GHG Protocol", basada en la norma ISO 14064, ja han calculat la seva petjada de carboni com a part del compromís assumit de reducció de l'emissió dels gasos d'efecte hivernacle (GEH). Aquesta verificació suposa un pas més en la nostra estratègia de gestió ecoeficient, de cara a identificar noves millores ambientals i reduir tant les emissions com el consum energètic.