Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Actualització dels serveis de la XG871

Actualització de l'estat dels serveis 

Ateses les peticions de les persones usuàries i amb la finalitat de millorar constantment el servei, s'aplicaran reajustaments en els horaris que van començar a funcionar el passat 10 de gener. Aquests canvis entraran en vigor el dilluns 24 de gener. 

Els horaris es poden consultar en el següent enllaç.

Qualsevol viatgera o viatger que necessiti informació sobre els nous horaris, pot sol·licitar-la per telèfon (900 92 91 92), email ((info@monbus.es) o a través de les xarxes socials ( (FacebookTwitter i Instagram).

____________________________________________________________________________________________________________

Aquest dilluns 10 de gener comencen a funcionar els nous horaris de la concessió XG871 (Nord zona Comarca de Betanzos, sud zona de Ferrol i Oest zona de Eume).

Durant l'últim trimestre de l'any s'han fet diversos treballs d'anàlisis i reordenació dels serveis d'aquesta concessió, diagnosticant la situació actual i tenint en compte les demandes de les persones usuàries, així com les enquestes realitzades a les persones viatgeres al llarg de l'any. Arran de tot aquest treball s'ha dut a terme aquesta actualització del servei que començarà a funcionar la setmana vinent