Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus inicia el servei de transport entre Múrcia i les seves pedanías

Monbus iniciarà aquest divendres 3 de desembre la prestació del servei de transport entre Múrcia i les seves pedanies per als pròxims dos anys, a través d'una UTE composta per les empreses Castromil S.A.O., Alcalabus S.L. i La Hispà Igualadina S.L. 
 
La presentació del servei ha tingut lloc aquest matí en la Plaça de Belluga en un acte al qual han acudit Juan Antonio Montoya, director general de Monbus i Andrés Brugarolas, gerent de Monbus a Múrcia, al costat de José Antonio Serrano, alcalde de Múrcia, i Carmen Fructuoso, regidora de Mobilitat Sostenible i Neteja Viària. 
 
Entre les principals novetats que Monbus durà a terme en la posada en marxa del servei es troba la renovació dels autobusos. La flota de vehicles que unirà Murcia i les seves pedanies es renovarà gairebé al complet, amb una imatge corporativa pròpia. 
 
Les línies actuals del servei continuaran sent les mateixes, mantenint la seva numeració, encara que alguna d'elles sofrirà modificacions en el seu recorregut amb l'objectiu d'oferir un transport adaptat a les necessitats de la ciutadania. 
 
Les tarifes actuals també es mantenen, igual que el Bono Múrcia Tricolor que continuarà funcionant amb normalitat en totes les seves modalitats (General, Estudiant, Família Nombrosa i Bono-100). 
 
Tota la informació sobre el servei (línies, parades, horaris, tarifes i bons) estarà disponible en la pàgina web www.tmpmurcia.es. A més, totes les persones usuàries que desitgin més informació podran contactar a través del telèfon d'informació (968 25 00 88) o a través de les xarxes socials (FacebookTwitter i Instagram).  

Nou model de transport 

Aquest nou contracte passarà a ser de competència municipal ja que, fins ara, era el govern autonòmic el que gestionava el transport públic entre el centre urbà i les pedanies de Múrcia. 
 
L'objectiu final d'aquest canvi en la gestió és unificar, de cara al 2023, els tres serveis de transport públic actuals (transport urbà, pedanies i tramvia), creant així un nou model de transport agrupat sota el mateix nom: TMP, Transport de Múrcia i Pedanies.  

Més presència nacional  

Amb la seva arribada a Múrcia, Monbus reforça la seva presència a nivell nacional on Galícia i Catalunya continuen sent els seus dos grans centres d'activitat. Al mateix temps, els autobusos de Monbus continuen circulant per tot el nord peninsular i des d'Extremadura a Madrid amb serveis de llarg recorregut, igual que a Andalusia on connecta Sevilla amb poblacions com Jerez, Algesires o Écija