Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Viatja i gaudeix del Nadal a Vigo amb Monbus

Monbus llança un nou sistema de reserva de places a partir del 25 de novembre per a viatjar a Vigo per gaudir de l'espectacle de llums i les atraccions que ofereix la ciutat aquest Nadal. 

A través del formulari de reserva podràs buscar l'origen que desitgis i l'hora que millor s'adapti als teus plans. Tan sols hauràs de seguir els passos i així podràs tenir reservada la teva plaça. Tindràs preferència per a pujar a l'autobús, encara que serà necessari que acudeixis amb almenys 15 minuts d'antelació a la taquilla corresponent per a canviar la teva reserva. A més, si tens menys 21 anys, pots viatjar completament gratis amb la Targeta Xente Nova

 Disposem de viatges des de les principals ciutats gallegues: Orense, A Coruña, Santiago, Pontevedra, Ferrol i Lugo, en horaris de cap de setmana i festius fins al 9 de gener.  A més, Monbus tindrà en compte la possibilitat d'ampliació d'horaris i places segons la demanda. 
 
En els últims anys, Vigo s'ha convertit en un destí de referència a nivell nacional per a gaudir del Nadal i de l'ambient més festiu. Les llums que adornen la ciutat, les figures gegants i les atraccions que envolten el centre són un atractiu tant per als turistes com per als locals. Milers de persones viatgen cada any per a gaudir de totes les activitats que la ciutat ofereix i xopar-se d'esperit nadalenc. 

Reserva la teva plaça aj!

Qualsevol persona que necessiti informació, pot sol.licitar-la per telèfon (900 92 91 92), email ( info@monbus.es) o través de les xarxes socials (FacebookTwitter i Instagram).