Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus renova el seu compromís mediambiental

Un any més, Monbus renova el seu compromís amb el medi ambient calculant les seves emissions d'acord amb els requisits de la norma UNE-EN ISO 14064-1:2012 Gasos d'efecte d'hivernacle i certificada per AENOR
 
Sota aquesta premissa, Monbus es compromet al seguiment d'aquestes emissions amb la finalitat de reduir la seva Petjada de Carboni cada any. Aquesta és una manera de calcular les emissions de gasos d'efecte d'hivernacle que generen els vehicles. No parlem sol de diòxid de carboni, sinó també del CO2 equivalent, que és una manera d'englobar a tots els gasos que produeixen l'efecte d'hivernacle sobre el nostre planeta, i que són els culpables de l'Escalfament Global. 
 
Per a disminuir aquest impacte s'aposta per solucions de mobilitat basades en la utilització de noves tecnologies, tant per a una execució de major qualitat per a les persones usuàries com per a ser més eficients i oferir una manera de viatjar més sostenible i segura
 
La serietat i rigorositat que caracteritza el treball d’ AENOR des de la seva creació ha possibilitat que els seus certificats siguin els més valorats, no sols a Espanya sinó també en l'àmbit internacional. 
 
Qualsevol persona que necessiti informació, pot sol·licitar-la per telèfon (900 92 91 92), email (info@monbus.es) o a través de les xarxes socials (FacebookTwitter i Instagram).