Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Més protecció amb l’app Radar COVID

Monbus col.labora amb el Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital per a la sensibilització i foment de la descàrrega i l’ús de Radar COVID, l’app de rastreig de contactes desenvolupada pel Govern d’Espanya a través de la Secretària d’Estat de Digitalització i Intel.ligència Artificial (SEDIA). 

Radar COVID avisa a la persona usuària de manera anònima del possible contacte que una persona ha pogut tenir en els últims 7 dies amb una altra que hagi resultat infectada. D'aquesta manera, resulta ser útil i eficaç de cara a atallar les cadenes de contagi

 L'app és anònima i segura ja que no recull dades personals ni usa geolocalització. Només és necessari descarregar-la i permetre-li usar el bluetooth. Està disponible per a dispositius iOs i Android: 

En l'àmbit del transport públic l'app es converteix en una eina de gran utilitat per al rastreig de contactes desconeguts i inadvertits com els que es poden donar entre les persones viatgeres