Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus es compromet un any més amb el CBI

Monbus continuarà una temporada més com a patrocinador principal de l'equip Sènior Masculí A del Club Bàsquet Igualada. Aquesta serà la tercera campanya en la qual Monbus acompanyarà al conjunt igualadino en el seu viatge per la Lliga EBA. 
 
El representant de Monbus, Cleto Vázquez, ha signat la renovació i el compromís de Monbus amb el bàsquet de la localitat, a través d'aquest equip que tants èxits ha collit les dues últimes temporades. 

Per part seva, Jordi Balsells i Neus del Río, responsables de la presidència del CBI, es mostren molt satisfets per comptar de nou amb el patrocini de Monbus “en un moment en el qual cal valorar més que mai el suport empresarial a l'esport, donada la difícil situació social i econòmica generada per la crisi sanitària”. 
 
Amb la màxima il·lusió i ambició, Jordi Martí i els seus jugadors treballaran mirant cap amunt, amb l'objectiu marcat en l'ascens i a millorar els resultats aconseguits la temporada passada, quan l'equip va acabar en la segona posició del seu grup. Del que no hi ha dubte és que l'equip donarà el millor de si.